top of page
Foto site.jpeg

Over mij

Een gave die blijft geven

Als professioneel therapeut combineer ik mijn expertise als Reiki-master en innerlijk kind therapeut met mijn gave als medium.


Mijn ontdekking van deze gaven was niet altijd even makkelijk en soms heftig. Uiteindelijk is het een proces van zelfacceptatie en groei geweest, die werd gevormd door mijn eigen levenservaringen en persoonlijke ontwikkeling en vele uren therapie. 
Nu ben ik eindelijk waar ik wil zijn en leer ik dagelijks nog bij om mijn gaven nog verder te verstevigen.

Als medium kan ik niet alleen de energieën van anderen waarnemen, maar ook communiceren met de spirituele wereld en boodschappen doorgeven van overleden dierbaren. Sinds ik Reiki-master ben geworden, heb ik gemerkt dat mijn andere gaven, zoals helderziendheid en heldervoelendheid, sterker zijn ontwikkeld. Dit stelt me in staat om op een dieper niveau met cliënten te verbinden en hen te ondersteunen in hun helingsproces, zowel op aards als spiritueel niveau.

Ik verschil met veel spirituele collega's in het feit dat ik met beide voeten op de grond sta en heel recht door zee ben. Ik hou er helemaal niet van of zweverig te doen over wat ik vertel. 

Mijn werkwijze is ook zodanig dat ik bij een spirituele coaching en of innerlijk kind therapie je de handvatten geef om er zelf op een gegeven moment mee aan de slag te kunnen.  


Ik een toegewijde papa van twee prachtige jongens. Mijn liefde voor het spiritualiteit en bordspellen vormt een integraal onderdeel van mijn persoonlijke balans en welzijn.


Mijn benadering van therapie en energiewerk is geworteld in zowel mijn eigen ervaringen als in geaccrediteerde diploma's, waaronder Reiki 1, Reiki 2, Reiki 3 Master, Innerlijke Kind Therapie en coaching.


Deze combinatie van ervaring, kennis en intuïtie stelt me in staat om mijn cliënten op een holistische manier te ondersteunen op hun reis naar heelheid en zelfontdekking, zowel op het mentale als op het spirituele vlak.


Mijn praktijk is gevestigd in Heemskerk, Noord-Holland, maar alle diensten kunnen ook op afstand worden gegeven via bijvoorbeeld telefoon of Whatsapp.

Neem gerust contact met mij op via het contactformulier, chat, e-mail (info@athousandreasons.nl) of telefoon (06-24106982).


Ik hanteer een beleid van vertrouwen en openheid in mijn praktijk. De ervaringen van cliënten met mijn behandelingen kunnen variëren, en ik ben niet verantwoordelijk voor de interpretatie of acties die daaruit voortvloeien. Door gebruik te maken van mijn diensten stemt de cliënt hiermee in. Alle behandelingen zijn vertrouwelijk en betaling geschiedt direct na de sessie.


KVK: 86057324

Btw-id: NL004184115B87

bottom of page