top of page
Reiki-genezing

Reiki therapie

€49,-

Kom weer in balans met deze alternatieve behandeling die ook wel "energy healing" wordt genoemd.

Een reiki behandeling kan variëren van een half uur tot meer dan een uur, al naar gelang het lichaam het nodig heeft.

Tijdens de behandeling wordt de universele energie via de handen aan het lichaam doorgegeven.

De handen rusten op of boven het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Het geeft energie aan lichaam en geest. Daarnaast kan het ook de spirituele ontwikkeling bevorderen.

Daarnaast zal door middel van een reading ook samen gekeken worden naar de oorzaak van de blokkades en bespreken wij samen hoe deze op te lossen. 
Combineer het beste van de twee populairste diensten! Reiki en reading! Deze combinatiebehandeling komt met een eigen prijs van €99,- per sessie (duurt ongeveer 1 uur).

Image by Zoe

Reiki therapie op afstand

€39,-

Een Reiki behandeling op afstand kan hetzelfde resultaat geven als een behandeling in de praktijk. Op een afgesproken tijd zullen wij samen de behandeling doen maar zijn wij niet fysiek op dezelfde plek. Dit kan omdat energie geen tijd of afstand kent. De energie wordt door mij gestuurd naar jou en weet waar het moet zijn in jouw lichaam om je te helpen herstellen.

Combineer het beste van de twee populairste diensten! Reiki op afstand en een reading in één sessie! Deze combinatiebehandeling komt met een eigen prijs van €94,- per sessie.

Healing Stones

Reading

Losse vraag - €5,-
Readings sessie - €69,-

Als heldervoelend medium heb ik een bijzondere gave waarmee ik in staat ben om de energieën en emoties van anderen te voelen en te interpreteren. Dit stelt mij in staat om inzicht te geven in situaties die voor anderen misschien onduidelijk zijn, en om hen te helpen bij het vinden van antwoorden op hun levensvragen.

Als je op zoek bent naar duidelijkheid en richting in je leven, kan een reading met mij als heldervoelend medium een waardevolle ervaring zijn.

Tijdens een reading kan ik je informatie geven over je leven, je relaties, je werk, en andere belangrijke aspecten van je bestaan.

Door te luisteren naar jouw energieën en emoties, kan ik je helpen om belangrijke inzichten te verkrijgen die je kunnen helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen.


Als heldervoelend medium ben ik in staat om informatie te ontvangen vanuit het universum, de geestenwereld of andere bronnen, afhankelijk van mijn persoonlijke overtuigingen en methoden. Dit betekent dat ik een unieke invalshoek kan bieden die verder gaat dan wat je op het eerste gezicht kunt zien. Door deze informatie te interpreteren en te vertalen in duidelijke en praktische richtlijnen, kan ik je helpen om je leven op een positieve manier te veranderen.


Een reading kan ook een helende ervaring zijn voor jou. Door te luisteren naar je emoties en energieën, en door je inzicht te geven in je leven, kan ik je helpen om blokkades en obstakels te overwinnen die je belemmeren om je volledige potentieel te bereiken. Door je te helpen om je energieën op één lijn te brengen en in balans te brengen, kan ik je helpen om meer vrede, rust en harmonie in je leven te vinden.

Kortom, als heldervoelend medium heb ik een unieke gave die me in staat stelt om anderen te helpen bij het vinden van duidelijkheid, richting en heling. Door te luisteren naar je emoties en energieën, kan ik je helpen om je leven te veranderen op een positieve manier. Als je op zoek bent naar inzicht en begeleiding, kan een reading met mij je helpen om antwoorden te vinden en je leven naar een hoger niveau te tillen.

Baby met Teddy Bear

Innerlijk kind therapie

€69,-

Innerlijk kind therapie helpt je om emotionele wonden uit je kindertijd te begrijpen en te helen. Door gesprekken en oefeningen leer je je innerlijke kind beter kennen en verwerk je onverwerkte emoties. Het doel is om zelfinzicht te vergroten, jezelf te accepteren en emotioneel te groeien.
Ik help je doormiddel van een reading in contact te komen met je innerlijk kind. Ik geef je handvatten om het vertrouwen tussen jou en je innerlijk kind weer te herstellen. Is eenmaal het vertrouwen herstelt dan help ik jullie samen om een prachtige band te creëren en de gebeurtenissen uit het verleden te helen. 

Image by Dmitry Schemelev

Spiritueel advies/coaching

10 minuten - €15,-
20 minuten - €25,-
30 minuten - €30

Als mens zijn we allemaal op zoek naar een diepere betekenis in het leven.
We willen begrijpen wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.
Deze zoektocht naar betekenis kan leiden tot een spirituele reis, waarbij we ons openstellen voor nieuwe inzichten en ervaringen die ons helpen om te groeien en te evolueren.

Met spiritueel advies kan ik je helpen met het ontwikkelen van jouw eigen gaven. Je helpen met meditatie en energiewerk. Misschien ben je al jouw spirituele pad aan het bewandelen en heb je vragen over hoe je iets kunt bereiken, zoals contact met je gidsen of contact met je innerlijk kind. Dan is spiritueel advies dat geen wat je verder kan helpen!


*Prijs per uur is inclusief voorrijkosten tot 30km van Heemskerk inbegrepen. Daar voorbij is het 20 cent per kilometer.
Het uurtarief gaat per 15 min afgerond naar boven. 

Tarot Cards

Tarot/Orakelkaarten reading

€29,-

Aan de hand van je vraag leg ik een aantal tarot- of Orakelkaarten voor je neer om samen met jou de kaarten te ontdekken en wat ze precies willen dat je weet. Ik geef je mijn eigen interpretatie aan de hand van de energieën die ik voel in de kaarten en wij zullen ook samen de verklaring in het boekje samen doornemen. 
Deze service kan ook op afstand en gaat dan via de mail. 
Nieuwsgierig naar meer? Neem contact op en ontdek hoe ik ook jou kan helpen.

Image by Ekaterina Shevchenko

Cadeaubon voor een service naar keus!

vanaf €5,-

Gun jij iemand anders ook de helende werking van een reiki sessie en/of de inzichten die een reading van een heldervoelend medium kan bieden? Geef hem/haar een cadeaubon van A Thousand Reasons! 
De cadeaubon kan elk bedrag hebben vanaf €5,-. De bon kan voor elke service worden ingezet die wij bieden. Het tegoed wordt verrekend met de factuur. Eventueel verschil dient te worden bijbetaald na de behandeling of als er nog tegoed over is zal hiervoor een nieuwe bon worden gemaakt.    

Aanbod: Diensten
bottom of page