top of page
Reiki-genezing

Reiki therapie

€40,-

Kom weer in balans met deze alternatieve behandeling die ook wel "energy healing" wordt genoemd.

Een reiki behandeling kan variëren van een half uur tot meer dan een uur, al naar gelang het lichaam het nodig heeft.

Tijdens de behandeling wordt de universele energie via de handen aan het lichaam doorgegeven.

De handen rusten op of boven het lichaam. Dit zorgt voor een diepe ontspanning. Het geeft energie aan lichaam en geest. Daarnaast kan het ook de spirituele ontwikkeling bevorderen.

Daarnaast zal door middel van een reading ook samen gekeken worden naar de oorzaak van de blokkades en bespreken wij samen hoe deze op te lossen. 
Combineer het beste van de twee populairste diensten! Reiki en reading! Deze combinatiebehandeling komt met een eigen prijs van €125,- per sessie (duurt ongeveer 1 uur).

Image by Zoe

Reiki therapie op afstand

€40,-

Een Reiki behandeling op afstand kan hetzelfde resultaat geven als een behandeling in de praktijk. Op een afgesproken tijd zullen wij samen de behandeling doen maar zijn wij niet fysiek op dezelfde plek. Dit kan omdat energie geen tijd of afstand kent. De energie wordt door mij gestuurd naar jou en weet waar het moet zijn in jouw lichaam om je te helpen herstellen.

Combineer het beste van de twee populairste diensten! Reiki op afstand en een reading in één sessie! Deze combinatiebehandeling komt met een eigen prijs van €125,- per sessie.

Healing Stones

Reading

Readings sessie - €90,- (1 uur)

Als heldervoelend medium beschik ik over een bijzondere gave waarmee ik de energieën en emoties van anderen kan voelen en interpreteren. Deze unieke vaardigheid stelt mij in staat om boodschappen te ontvangen vanuit het hiernamaals en om te communiceren met geesten. Vaak zie ik de geesten en kunnen ze ook met mij communiceren.


Een reading met mij als heldervoelend medium biedt niet alleen duidelijkheid en richting, maar kan ook een helende ervaring zijn. Tijdens een reading geef ik inzichten over verschillende aspecten van je leven, zoals relaties, werk en persoonlijke ontwikkeling. Door te luisteren naar jouw energieën en emoties, help ik je belangrijke inzichten te verkrijgen en beslissingen te nemen die jouw leven positief kunnen veranderen.


Mijn vermogen om informatie te ontvangen vanuit het universum, de geestenwereld en andere bronnen stelt mij in staat om een unieke invalshoek te bieden die verder gaat dan wat voor anderen zichtbaar is. Door deze informatie te interpreteren en te vertalen in praktische richtlijnen, help ik je om blokkades te overwinnen en obstakels te elimineren die je belemmeren om je volledige potentieel te bereiken. 


Als je op zoek bent naar duidelijkheid, richting en heling, kan een reading met mij als heldervoelend medium je helpen om antwoorden te vinden en een positieve verandering in je leven te bewerkstelligen.

Baby met Teddy Bear

Innerlijk kind therapie

€90,- sessie +/- 45 minuten

Innerlijk kind therapie helpt je om emotionele wonden uit je kindertijd te begrijpen en te helen. Door gesprekken en oefeningen leer je je innerlijke kind beter kennen en verwerk je onverwerkte emoties. Het doel is om zelfinzicht te vergroten, jezelf te accepteren en emotioneel te groeien.
Ik help je doormiddel van een reading in contact te komen met je innerlijk kind. Ik geef je handvatten om het vertrouwen tussen jou en je innerlijk kind weer te herstellen. Is eenmaal het vertrouwen herstelt dan help ik jullie samen om een prachtige band te creëren en de gebeurtenissen uit het verleden te helen. 

Image by Dmitry Schemelev

Spiritueel advies/coaching

€90,- sessie van +/- 60 minuten

Als mens zijn we allemaal op zoek naar een diepere betekenis in het leven.
We willen begrijpen wie we zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan.
Deze zoektocht naar betekenis kan leiden tot een spirituele reis, waarbij we ons openstellen voor nieuwe inzichten en ervaringen die ons helpen om te groeien en te evolueren.

Met spiritueel advies kan ik je helpen met het ontwikkelen van jouw eigen gaven. Je helpen met meditatie en energiewerk. Misschien ben je al jouw spirituele pad aan het bewandelen en heb je vragen over hoe je iets kunt bereiken, zoals contact met je gidsen of contact met je innerlijk kind. Dan is spiritueel advies dat geen wat je verder kan helpen!


*Prijs per uur is inclusief voorrijkosten tot 30km van Heemskerk inbegrepen. Daar voorbij is het 20 cent per kilometer.
Het uurtarief gaat per 15 min afgerond naar boven. 

Image by Ekaterina Shevchenko

Cadeaubon voor een service naar keus!

vanaf €10,-

Gun jij iemand anders ook de helende werking van een reiki sessie en/of de inzichten die een reading van een heldervoelend medium kan bieden? Geef hem/haar een cadeaubon van A Thousand Reasons! 
De cadeaubon kan elk bedrag hebben vanaf €5,-. De bon kan voor elke service worden ingezet die wij bieden. Het tegoed wordt verrekend met de factuur. Eventueel verschil dient te worden bijbetaald na de behandeling of als er nog tegoed over is zal hiervoor een nieuwe bon worden gemaakt.    

bottom of page